Yarın bu yollar kapalı olacak!

İstanbul'da 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Oral-B Challenge İstanbul triatlon yarışları sebebiyle bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Yarın bu yollar kapalı olacak!

İstanbul'da 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Oral-B Challenge İstanbul triatlon yarışları nedeniyle hafta sonu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa-Asya yönü, Küçüksu-Kavacık TEM bağlantı yolu, Küçüksu ve Körfez Caddesi arasında yer alan bazı yollar geçici süreyle trafiğe kapatılacak.

İstanbul Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, Beykoz Belediyesi'nin ev sahipliğinde Challenge Family ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında yerli ve yabancı yaklaşık 800 sporcu mücadele edecek.

Bu yıl Beykoz’da dördüncüsü düzenlenen organizasyon kapsamında, 31 Ağustos Cumartesi günü Küçüksu Mihrişah Valide Sultan Caddesi, Atatürk Caddesi ve Göksu Caddesi saat 05.00-13.00 arasında trafiğe kapatılacak.

Organizasyonun 1 Eylül Pazar günkü bisiklet etabı için ise 05.00-09.30 saatleri arasında Kavacık-Küçüksu yönü kapalı olacak, diğer yön olan Küçüksu-Kavacık yönü normal seyrine devam edecek.

TEM Otoyolu’nun Güney şeridi, Harp Akademileri ile Kavacık Kavşağı arasında 05.30-09.30 saatleri arasında kapatılacak. Avrupa-Asya istikametinde trafik durdurulacak, Asya-Avrupa yönü ise normal seyrinde devam edecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Güney Yönü (Avrupa-Asya) 05.30-09.30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak, diğer yön (Asya-Avrupa) ise normal seyrinde açık kalacak.

Koşu parkuru için ise Küçüksu ve Körfez Caddesi arası 06.30-10.30 saatleri arasında çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak.

istanbul yarın kapalı yollar Alternatif yol