Türkiye üçüncüsü, 8 yaşındaki Enes hayatını kaybetti

Geçtiğimiz yıl Isparta'da beyin tümörü teşhisi konan ve Türkiye karate şampiyonasında üçüncülük elde eden Enes Gündaşlı (8), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Türkiye üçüncüsü, 8 yaşındaki Enes hayatını kaybetti

Geçtiğimiz yıl Isparta'da beyin tümörü teşhisi konan ve Türkiye karate şampiyonasında üçüncülük elde eden Enes Gündaşlı (8), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Isparta Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu'nun 2. sınıf öğrencisi ve Karataş Spor Kulübü'nden karateci olan Enes Gündaşlı, Antalya'da devam eden tedavi sürecinde dün maalesef hayatını kaybetti. Cenazesinin bugün Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde defnedileceği bildirildi. Geçtiğimiz yıl Türkiye üçüncüsü olduktan sonra DHA'ya verdiği röportajda Enes, "Çocukluğumdan beri karate yapıyorum ve Türkiye üçüncüsü oldum," demişti.

Antrenörü Kadir Karakaş, Enes Gündaşlı'nın 5 yaşından itibaren erkekler karate KATA kategorisinde yarıştığını belirterek, "Çok yetenekli ve gelecek vaat eden bir sporcu idi. Yaşına rağmen olağanüstü bir kabiliyet ve mücadele gücüne sahipti. Ancak hastalık bizleri ayırdı," ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü de Enes Gündaşlı'nın vefatına dair bir taziye mesajı yayımlayarak, "Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu öğrencisi Enes Gündaşlı'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun," şeklinde duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

karate hayatını kaybetti tümör