Tren garında bomba paniği: Gerçek farklı çıktı!

Aydın'da kısa süreli bomba paniği yaşandı. Tren garının girişindeki bir çanta nedeniyle yaşanan panik, ekiplerin müdahalesiyle sona erdi.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Tren garında bomba paniği: Gerçek farklı çıktı!

Aydın Efeler'deki Aydın Tren Garı girişindeki kaldırıma bırakılan bir çantada bomba olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Ancak gerçek, farklı çıktı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı'ndaki Aydın Tren Garı girişinde saat 17.30 civarında gerçekleşti. Kent merkezindeki tren garının girişindeki kaldırımda unutulan bir çanta vatandaşların dikkatini çekti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kısa sürede gelen polis ekipleri, tren garı çevresinde güvenlik önlemleri aldı. İnceleme sırasında tren garının giriş ve çıkışları ile garın bulunduğu cadde ve sokaklar geçici olarak kapatıldı. Çevredeki vatandaşlar da güvenlik amacıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanı, çantayı fünye ile uzaktan patlatarak açtı. Yapılan inceleme sonucunda çantada sadece kişisel eşyaların bulunduğu tespit edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

bomba alarmı aydın