Şener Şen sahnede saldırıya uğradı!

Şener Şen’in sahnelediği "Zengin Mutfağı" adlı tiyatro oyununun Ankara’daki gösterimi, istenmeyen bir olayla gölgelendi. Oran Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen oyun sırasında, dışarıdan gelen bir grup, izleyicilere cam şişeler fırlatarak saldırıda bulundu.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Şener Şen sahnede saldırıya uğradı!

 Bu olayın yarattığı panik ortamında, oyuna bir süre ara verildi. Ünlü sanatçı Şener Şen'in hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı "Zengin Mutfağı" oyunu, yaşanan bu olay nedeniyle sekteye uğradı ancak kısa bir aranın ardından oyun tamamlanabildi.

Birgün gazetesinden İsmail Arı'nın bildirdiğine göre, oyun devam ederken sahne dışından gelen bir grup önce yüksek sesle bağırmaya başladı, ardından da duvarın arkasından seyircilere cam şişeler atıldı. İsmail Arı, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda, "Bu akşam Ankara’da, Oran Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşen Şener Şen’in 'Zengin Mutfağı' oyunu sırasında dışarıdan gelen bir grup, izleyicilere cam şişeler fırlatarak saldırıda bulundu. Panik ve çığlıkların ardından, yaşanan bu üzücü olay nedeniyle oyuna kısa bir ara verildi, ancak daha sonra oyun kaldığı yerden devam etti. Şener Şen’in, izleyicilerin yüzlerindeki korkuyu gördüğüm an gerçekten çok üzücüydü" ifadelerini kullandı.

Arı, ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de izleyiciler arasında bulunduğunu belirtti. Bu olay, sanatseverlerin büyük bir üzüntü ve endişe yaşamasına sebep oldu.

şener şen saldırı tiyatro