Marmaris'te kayıp Rus turist: Arama çalışmaları yoğunlaşıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta tek başına doğa yürüyüşüne çıkan Rus vatandaşı Natalya Somova, kayboldu ve arama çalışmaları hızla devam ediyor.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Marmaris'te kayıp Rus turist: Arama çalışmaları yoğunlaşıyor

 Karia Yolu parkuruna girdiği belirlenen Somova için komandolar ve arama kurtarma ekipleri seferber olurken, jandarma iz takip köpekleri bölgede yoğun bir şekilde çalışıyor. Moskova’dan 11 Ağustos'ta Marmaris'e tatil amacıyla gelen Natalya Somova, 17 Ağustos sabahı Karia Yolu parkurunda tek başına yürüyüşe çıktı ancak geri dönmedi. 19 Ağustos'ta Rusya'ya dönmesi gereken Somova'ya ulaşılamaması üzerine, yakınları durumu Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Ekipler, Somova'nın Karia Yolu parkuruna giriş yaptığını tespit edince gece boyunca arama çalışmalarına başladı.

Marmaris Asayiş Büro ekipleri, AFAD merkezi ile koordineli olarak Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), Datça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-AME-DER), Datça ve Marmaris Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR), komando ekipleri, Sahil Güvenlik ve jandarma iz takip köpekleriyle birlikte, 9 dron ve 1 İHA kullanarak gece gündüz arama çalışmalarını sürdürüyor.

Rus turistler kayıp kadın muğla