İstanbul'da ilginç olay! Cami imamı okla vuruldu

İstanbul'da ilginç bir olay meydana geldi. Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K. okla vuruldu. Cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan cami imamının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
İstanbul'da ilginç olay! Cami imamı okla vuruldu

İstanbul'da ilginç bir olay meydana geldi. Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K., caminin yakınlarında sağ omuzundan okla vurularak yaralandı.

Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu gören vatandaşlar, yaralı cami imamı D.K'yi yakındaki hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan D.K'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

CAMİ İMAMINI OKLA VURAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde, D.K'yi okla vurduktan sonra kaçan şüpheli M.F.G. yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyet müdürlüğüne götürülürken, suçta kullanılan ok da muhafaza altına alındı.

GÖRGÜ TANIKLARI O ANLARI ANLATTI

Görgü tanıklarından Fedai Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüpheli ile imam arasında bağrışma duyduklarını belirterek, imamın karşıya doğru geçerken okla vurularak yaralandığını söyledi.

Yaralıyı, hastanenin aciline getirdiklerini anlatan Karan, olayın ardından kaçan şüphelinin de polis tarafından yakalandığını anlattı.

Karan, "Okla vurmuş öyle diyorlar, ok zaten sallanıyor. Ameliyata almışlar. Yoğun bakıma almışlar, oku da çıkarmışlar." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

istanbul Bağcılar imam