İstanbul Boğazı’nda kayıp aranıyor

İstanbul Boğazı’nın Sarıyer tarafında dün gece bir tekne battı. Teknedeki üç kişi ve köpek kurtuldu. 30 yaşındaki Emre Erdoğan ise kayboldu. Ekipler geceden beri Erdoğan’ı arıyor.

Mert Sagit Mert Sagit
İstanbul Boğazı’nda kayıp aranıyor

İstanbul Sarıyer’de batan teknedeki Emre Erdoğan denizde kayboldu. Ekipler geceden beri sahada arayışı sürdürüyor. Günün ağarmasıyla çalışmalar yoğunlaştı.

 Sarıyer Tarabya açıklarında dün akşam 22.00 sularında tekne battı. Teknedeki 3 kişi ve köpek yüzerek sahil şeridine ulaşmaya çalışırken, durumu fark eden bir başka teknede bulunanlar, yüzen vatandaşları tekneye alarak karaya çıkarttı.

Batan teknede bulunan 1 kişi ise kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SABAH ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Karaya çıkarılan 3 kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Denizde kaybolan 30 yaşındaki Emre Erdoğan'ı bulmak için çalışmalar başladı. Gece saatlerinde başlayan arama çalışmaları sabah saatlerinde geniş bir alana yayıldı. Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra, Deniz polisi ve İtfaiye ekipleri de katılıyor. Çalışmalar kapsamında yüzey araştırması devam ederken, AFAD ekipleri de drone kamerasıyla çalışmalara katılıyor. Aile üyelerinin de Sarıyer'deki bekleyişi sürüyor.

istanbul istanbul boğaz