Hatay`da su şebekesine Konya Belediyesi hayat verdi

Deprem bölgesine yurdun dört bir yanından destek geliyor. Depremin ardından hemen harekete geçen Konya Büyükşehir Belediyesi Hatay’a giderek arama kurtarma, mobil mutfak, ekmek fırını, mobil haberleşme, temiz su temini, enerji ihtiyacı, yardımların koordinasyonu gibi hizmetleri yerine getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, depremden sonra şehrin zarar gören su şebekesini ve altyapıyı tamir ederek bölgeye hayat verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Deprem felaketinin hemen ardından Hatay’a giderek arama kurtarma, mobil mutfak, ekmek fırını, mobil haberleşme, temiz su temini, enerji ihtiyacı, yardımların koordinasyonu gibi hizmetleri yerine getirmek için bölgede yerini aldı.

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye olarak depremde zarar gören Hatay’da altyapıyı güçlendirmek, yeniden sağlıklı içme ve kullanma suyunu bölgeye ulaştırmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, jeneratörler aracılığıyla pompaları çalıştırdıklarını ve Hatay’ın ana terfi hattına su basarak besleme deposuna suyu intikal ettirdiklerini belirtti.

Konya konya büyükşehir belediyesi Konya hatay su