Denizli’de 'omuz atma' cinayeti: Uzman çavuş yaşamını yitirdi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir eğlence merkezinin çıkışında yaşanan "omuz atma" gerekçesiyle başlayan tartışma, Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yazır'ın (27) darbedilip bıçaklanmasıyla sonuçlandı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Denizli’de 'omuz atma' cinayeti: Uzman çavuş yaşamını yitirdi

Olay, Kınıklı Mahallesi'nde gece saat 02.00 sularında gerçekleşti. Eğlence mekanından çıkan Muhammet Yazır ile bir grup arasında omuz atma sebebiyle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Samet Abacı, Enes Bıçakcı, Halil Basri Camız, U.T. ve T.Ç., Yazır’a saldırarak onu darbetti ve kalçasından bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Yazır'ı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Samet Abacı, Halil Basri Camız ve Enes Bıçakcı tutuklanırken, U.T. ve T.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muhammet Yazır’ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Asri Mezarlık Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Bozburun Mezarlığı'na defnedildi.

uzman çavuş kavga hayatını kaybetti