Bursa-Ankara yolunda tır devrildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, şerit değiştirmek isteyen bir sürücünün kontrolünden çıkan TIR, karşı yönden gelen bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, devrilen TIR'ın dorsesi altında kalan otomobildeki bir yolcu ve TIR sürücüsünün 5 yaşındaki oğlu yaralandı.

Bursa-Ankara yolunda tır devrildi

İnegöl'den Bursa istikametine doğru ilerleyen TIR'ı kullanan Necati K. (40), Bursa-Ankara kara yolunun Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'ndaki yol çalışması nedeniyle şerit değiştirmeye çalıştı. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, TIR'ın kontrolünü yitirdi.

Kontrolden çıkan TIR'ın dorsesi, karşı yönden gelen Ferhat A. (30) yönetimindeki otomobilin üzerine devrildi. Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Kazada, TIR sürücüsünün yanında bulunan 5 yaşındaki oğlu Çınar K. ve otomobildeki yolcu Yılmaz A. (61) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TIR ve dorsesinin çekici ile kaldırılmasının ardından, yol trafiğe yeniden açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

bursa tır devrildi