Burdur'da feci kaza! Otomobil evin bahçesine devrildi! Ölü ve yaralılar var

Burdur'da, Fethiye-Burdur kara yolunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki hafif ticari araç refüje çarparak yol kenarındaki evin bahçesine devrildi. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Burdur'da feci kaza! Otomobil evin bahçesine devrildi! Ölü ve yaralılar var

Burdur'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın yaşandığı adres, Fethiye-Burdur kara yolu Çallıca köyü yakını oldu.

Edinilen bilgiye göre, Beytullah Başaran idaresindeki 34 DD 8989 plakalı hafif ticari araç, refüje çarparak yol kenarındaki müstakil bir evin bahçesine devrildi.

Ev sahibinin kazayı yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Burdur'da feci kaza! Otomobil evin bahçesine devrildi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk incelemede, araçtan evin garajının çatısına savrulan 30 yaşındaki Emre Barış Savur'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Çatıdan indirilen Savur'un cenazesi morga götürüldü.

Yaralı sürücü Beytullah Başaran ile Yunus Emre Dursun, Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Burdur'da feci kaza! Otomobil evin bahçesine devrildi! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

EV SAHİBİ KAZA ANINI ANLATTI

Ev sahibi Hamdi Şimşek, gazetecilere kazayla ilgili yaptığı açıklamada, balkonda otururken bir anda büyük bir gürültü duyduğu söyledi.

Ardından ortalığı toz bulutu kapladığını belirten Şimşek, "Araba takla atarak tam olduğumuz yere düştü. İki arkadaşı arabanın içinden çıkardık. Diğer arkadaş ise çatıda hayatını kaybetti. Aramızda 2 metre mesafe ya vardı ya yoktu. Allah göstermesin 2 metre daha sağ tarafa uçsa araç benim üzerime gelecekti." diye konuştu.

Kaza geçirenlerin Muğla'nın Fethiye ilçesinden tatil dönüşü İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

burdur trafik kazası