Balıkesir'de kan donduran cinayet! Cesedi kanepenin içinde bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 18 yaşındaki Eylem Sevilen için annesi kayıp ihbarında bulundu. Olayın arkasından korkunç bir cinayet çıktı. Genç kız evindeki kanepenin içinde ölü bulunurken olayla ilgili itirafta bulunan baba Murat Sevilen tutuklandı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Balıkesir'de kan donduran cinayet! Cesedi kanepenin içinde bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Karşıyaka Mahallesi 4016 Sokak'ta yaşayan Hafize Sevilen, 18 yaşındaki kızı Eylem Sevilen için kayıp ihbarında bulundu.

Polis ekipleri, Eylem Sevilen'in gün içinde eve gelmediği ihbarı üzerine araştırmaya başladı. Başka bir aile yakınının Sevilen'in evindeki kanepenin içinde hareketsiz yattığı bilgisini vermesi üzerine, ekipler genç kızı burada buldu.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Eylem Sevilen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Sevilen'in cenazesi, incelemelerin ardından Gönen Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

BABA BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

18 yaşındaki genç kızın ölümüyle ilgili 44 yaşındaki şüpheli baba Murat Sevilen, gözaltına alındı.

Baba Murat Sevilen'in emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Sevilen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Balıkesir cinayet son dakika