Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde feci bir trafik kazası meydana geldi. Hafif ticari araç ile minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın yaşandığı adres, otoyolun Ankara istikameti Sapanca mevkisi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Ercan Eroğlu'nun kullandığı 60 ADB 412 plakalı hafif ticari araç ile Zafer T. idaresindeki 34 NA 4777 plakalı minibüs çarpıştı.

Kazanın yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

3 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, hafif ticari araçtaki 38 yaşındaki Meryem Eroğlu ile 15 yaşındaki kızı İrem Eroğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan sürücüler ile hafif ticari araçtaki 10 yaşındaki Yusuf Kerem Eroğlu ile dede 65 yaşındaki Mustafa Çatak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Çatak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikametinde ulaşımın bir süre tek şeritten sağlanması sonucu bölgede araç kuyruğu oluştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

trafik kazası Anadolu Otoyolu sakarya