Adana'da feci kaza: 8 yaşındaki Baran hayatını kaybetti

Adana'da aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden bir otomobil, evlerinin önünde oturan dört kişiye çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu feci kazada, 8 yaşındaki Baran Bürgen hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Adana'da feci kaza: 8 yaşındaki Baran hayatını kaybetti

Kaza, saat 20.30 civarında Seyhan ilçesi Ova Mahallesi 44002 Sokak'ta meydana geldi. Sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen 01 ASN 626 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden genç, evlerinin önünde oturan Zozan Bürgen, Baran Bürgen, Perihan Bürgen ve Büşra Tan'a sahipti. Çarpmanın saklanmasının dört kişi ağır yaralandı.

OTOMOBİLE SALDIRI:

Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi. Ancak otomobilin sürücüsü ve yanındaki üç kişi, yaralıların yakınları tarafından linç edilmek istendi. Polis, sürücüyü ve yanındakileri olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra öfkeli kalabalık, taş ve sopalarla arabalara saldırarak araca zarar verdi.

ÇEVİK KUVVETTEN ÖNLEM:

Yaralılardan 8 yaşındaki Baran Bürgen, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen canlarını kaybetti. Talihsiz çocuğun ölüm haberiyle birlikte kaza yerinde gerginlik tırmanıyordu. Çevik Kuvvet birliklerinin bölgeye sevk edilmesiyle otomobil çekiciye yüklenebildi.

Bu arada, kazanın anısı evin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

aşırı hız can aldı