6 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak!

19 Ağustos'ta İstanbul'da yaşanacak olan elektrik kesintileri, şehrin birçok ilçesini ve mahallesini etkileyecek. Planlı bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan bu kesintiler, vatandaşların günlük yaşantılarını önemli ölçüde etkileyebilir.

6 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy ilçesinde, özellikle Merkez-Haraççı ve Merkez-Anadolu mahallelerinde sabahın erken saatlerinde başlayacak olan elektrik kesintileri, altı saat sürecek. Avcılar ilçesinde ise Merkez-Merkez mahallesindeki bazı sokaklarda öğle saatlerinde iki saatlik bir kesinti planlanıyor. Bağcılar ve Bahçelievler ilçelerinde de gece yarısından itibaren altı saat boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.

Elektrik kesintileri, genellikle bakım, onarım veya altyapı güncellemeleri gibi nedenlerle yapılır. Bu tür kesintiler, elektrik şebekesinin daha güvenli ve verimli çalışmasını sağlamak için elzemdir. Ancak, bu kesintilerin duyurulması ve vatandaşların bilgilendirilmesi, yaşanacak olası aksaklıkları minimize etmek için çok önemlidir.

istanbul elektrik kesintisi elektrik kesintisi