11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör felakete yol açtı: 2 çocuk hayatını kaybetti

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuk, kullandığı traktörle büyük bir felakete neden oldu. Traktör, çocuğun kontrolünden çıkarak oyun oynayan çocukların arasına daldı. Korkunç kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 2 çocuk da yaralandı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör felakete yol açtı: 2 çocuk hayatını kaybetti

Kaza, saat 21.00 sıralarında Akçadağ ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çatyol mevkiinde seyir halinde olan 11 yaşındaki K.A.'nın kullandığı traktör, kontrolü kaybederek yol kenarında oynayan çocukların arasına girdi. Traktör, bir evin duvarına çarparak durabildi. Bu feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ada Yıldırım (7) ve Zelal Yıldırım (11) kurtarılamadı. Çocukların ölüm haberini alan yakınları, hastane acil servislerinde sinir krizi geçirirken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri, hastanelerdeki işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yaralı olan G.Ş. (7) ve A.K. (7) adlı çocuklar ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Traktörü kullanan çocuk gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

traktör hayatını kaybetti