SOLOTÜRK'ün 11 yaşında

Milli Savunma Bakanlığı, SOLOTÜRK'ün 11'inci kuruluş yıl dönümünü, paylaştığı özel video ile kutladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İmkansızı başaran kabiliyetleriyle her zaman gurur duyduğumuz SOLOTÜRK ekibimizin 11'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.” denildi. Ağrı’da da kurtuluşun 104. yıl dönümü etkinliklerinde Türk yıldızları, kentin semalarında gösteri uçuşu yaptı. Türk Yıldızlarının gösterisi nefes kesti.

11 yıldır Türkiye semalarında yaptıkları gösterilerle nefes kesiyorlar...

Gökyüzünün kartalları SOLOTÜRK 11. Yaşını kutluyor.

SOLOTÜRK'ün 11'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı özel bir video yayınladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin akrotimi SOLOTÜRK'ün 11'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Paylaşımda, "Cesaretleri ve imkansızı başaran kabiliyetleriyle her zaman gurur duyduğumuz, gökyüzüne asil milletimizin imzasını atan SOLOTÜRK ekibimizin 11'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Hava Kuvvetlerimize ve kahraman pilotlarımıza hayırlı, başarılı görevler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Videoda, SOLOTÜRK'ün gösterilerinden anlar ile eski pilotlarının görüntüleri de yer aldı.

Ağrı'da ise Türk Yıldızları gökyüzündeydi... Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yılı etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, gösteri uçuşu yaptı.

Uçaklarla gökyüzüne Ay Yıldız çizen timin gösterileri, izleyenleri büyüledi.

Ağrı Valisi Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da gösteriyi ilgiyle takip etti.

Belediye Başkanı Sayan, bu toprakları koruyup gelecek nesillere en güzel şekilde emanet edeceklerini kaydetti.

türkiye milli türk Milli Savunma Bakanlığı ağrı savcı sayan SoloTürk medya Türk Hava Kuvvetleri gösteri uçuşu