Ulusal Kanal Bursa Temsilciliği açıldı

"Tarihi Bina İçin Göreve Ulusal Kanal ve Aydınlık Zirveye" sloganıyla başlatılan kampanya için Görev Vakfı yöneticileri ve Ulusal Kanal izleyicileri Bursa'da buluştu. Bursa il temsilciliğinin açıldığı törende tarihi bina kampanyasına büyük bağışlar yapıldı, önemli taahhütler verildi.

Türkiye'nin dördüncü büyük kenti Bursa'da Ulusal Kanal bürosu açıldı. Açılışa "Tarihi Bina İçin Göreve Ulusal Kanal ve Aydınlık Zirveye" kampanyası damga vurdu.

Tarihi binanın mülkiyetini almak için başlatılan kampanya büyük ses getirdi. Ulusal Strateji Merkezi Başkanı Şule Perinçek, kampanyanın önemine değindi, Bursalılara çağrı yaptı.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Ulusal Kanal'ın vatan mücadelesindeki yerini hatırlattı. Herkesi kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte iş dünyasından da önemli isimler yer aldı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek verdiği demeçte üretim vurgusu yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız da Ulusal Kanal'a emekleri için teşekkür etti.

Ulusal Kanal Bursa Temsilcisi Burhan Kurtulmuş Ulusal Kanal'ın vatansever kitlesi ile gün geçtikçe büyüdüğünü söyledi. İl temsilciliği açılışında hep birlikte kurdele kesildi.

Açılıştan sonra kampanya için toplantı yapıldı. Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Önsel, önemli mesajlar verdi.

Başlatılan kampanya Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Emeklisi, esnafı, işçisi aylığından artırdığı bir miktarı bağışladı.

bursa türkiye ulusal kanal destek Ulusal Vatan aydınlık Başkan medya görev vakfı özdilek holding