Siyasilerden Nevruz mesajları

Baharın habercisi Nevruz Bayramı siyasetin de gündemindeydi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Nevruz’un bir gelenek olduğunu belirtti. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Nevruz’un Asya öncülüğünde gelişen “Yeni Dünyayı” müjdelediğini vurguladı. MHP lideri Devlet Bahçeli ise, “Nevruz Türk’ün bayramıdır” mesajını paylaştı.

Siyasetçiler baharın ilk günü Nevruz Bayramı’nı kutladı.

İlkbaharın müjdecisi 21 Mart Nevruz Bayramı yurdun dört bir yanında kutlandı. Geleceğin umutla harmanlandığı bu gün için siyasetçilerden de mesajlar geldi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda Nevruz Bayramı’nı kutladı.

- Binlerce yıldır süren nevruz geleneği her toplumda olduğu gibi milletimiz arasında da mevsim değişiminin ötesine geçen sembolleri de bünyesinde barındırmaktadır. Buradan milletimizin ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin Nevruz'unu tebrik ediyorum.

PERİNÇEK'TEN NEVRUZ PAYLAŞIMI

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek sosyal medya hesabından Nevruz mesajı paylaştı. Perinçek, bu Nevruz Bayramı’nın Asya öncülüğünde gelişen “Yeni Dünyayı” müjdelediğini vurguladı:

- Nevruz Türk Milletinin umut ve iyimserlik bayramıdır. Bizi bütün Asya halklarıyla ve insanlıkla buluşturan gündür. Nevruz aynı zamanda emeğin bayramıdır. İnsan emeğinin doğaya buluştuğu gündür. Üretimle harmanla ümit edilen hasadın günüdür. Asya öncülüğünde gelişen paylaşımcı Yeni Dünya’yı müjdelemektedir. Bütün milletimize Asya halklarına ve insanlğıa kutlu olsun

BAHÇELİ'DEN NEVRUZ MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bahçeli açıklamasında, “Körükle ateşle yakalı, Bakırdan dağı yıkalı, Ergenekon’dan çıkalı Nevruz Türk’ün bayramıdır” dedi.

erdoğan mhp ak parti devlet bahçeli vatan partisi türk Doğu Perinçek Devlet Vatan Nevruz Bayramı Partisi cumhur ittifakı mart nevruz