CKD'nin mitingine gelenler mesajlarını Ulusal Kanal'dan verdi

Cumhuriyet Kadınları Derneği öncülüğünde yapılan tarihİ mitinge yurdun dört bir yanından 7’den 70’e her yaştan yurttaşlar akın etti. Türkiye’nin bereketli topraklarında alın terini emeği ile harmanlayan binlerce kadın, erkek ve gencin buluştuğu mitingde önemli vurgular yapıldı. Kadınların istihdamdaki yerinin korunması ve artırılması taleplerinin yükseldiği mitinge gelen yurttaşlar, mesajlarını Ulusal Kanal aracılığıyla verdi.

Kamera: Uğur Pideci

Cumhuriyet Kadınları Derneği öncülüğünde yapılan tarihİ mitinge yurdun dört bir yanından 7’den 70’e her yaştan yurttaşlar akın etti.

Türkiye’nin bereketli topraklarında alın terini emeği ile harmanlayan binlerce kadın, erkek ve gencin buluştuğu mitingde önemli vurgular yapıldı.

Kadınların istihdamdaki yerinin korunması ve artırılması taleplerinin yükseldiği mitinge gelen yurttaşlar, mesajlarını Ulusal Kanal aracılığıyla verdi.

Ankara türkiye ulusal kanal cumhuriyet kadın tgb Ulusal miting türkiye gençlik birliği Cumhuriyet Kadınları Derneği CKD tülin oygür kanal röportaj dilek çınar Yükselen Kadın Yükselen Türkiye ckd miting