Büyük miting için çalışmalar hızlandı

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi’ne sayılı günler kaldı. Alın teri ile emeğini harmanlayan kadınlar Tandoğan Meydanı’nda üretimin önemini haykıracak. 81 ilden kalkan otobüslerle Ankara’ya akın edecek kadını, erkeği, genci miting çalışmalarını da sona getirdi.

Tarlada, okulda, hastanede, laboratuarda, evde… Hayatın her alanında üreten ve üretmeye devam eden kadınlar büyük mitingde buluşacak.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart’ta yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi için çalışmalarını hızlandırdı. Ankara Tandoğan Meydanı’nda olacak mitingde her kesimden kadın bir araya gelecek.

Emek veren, üreten kadınların seslerinin yükseleceği miting için yurdun dört yanında çalışmalar da sürüyor. Cumhuriyetin kadınları ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri Başkentte girilmedik sokak bırakmayarak bildiriler dağıttı.

Ankara Sakarya Caddesi'nde broşürleri kapı kapı asan kadın, erkek, genç vatandaşlarla sohbet ederek mitingin önemini anlattı.

Çalışma adreslerinden biri de İzmir Konak Meydanı oldu. Masa açan kadınlar, üretimde söz sahibi olan tüm kadınları Ankara’ya davet etti.

Çalışmalara her noktada destek veren Türkiye Gençlik Birliği üyeleri Konya'da da miting için masa çalışması yaptı.

Diğer yandan CKD büyük miting için yurdun dört bir yanından otobüsler de kaldıracak. İl il kaldırılacak otobüs saatleri için CKD’nin sitesinden iletişim numaralarına ulaşılabiliyor.

izmir ankara türkiye destek türkiye gençlik birliği Cumhuriyet Kadınları Derneği CKD kadın mücadelesi Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi