İzmir’de Ucuz Elektrik Platformu kuruldu

Vatan Partisi'nin "Ucuz Elektrik Ve Güvenlik İçin Kamulaştırma" eylemleri yaklaşık 3 haftadır aralıksız devam ediyor. Bursa, Manisa ve İzmir'de çalışma yürütüldü. Faturasını ödemekte zorlanan yurttaşlar, ucuz elektrik için imza verdi.

"Ucuz Elektrik Ve Güvenlik İçin Kamulaştırma" eylemleri büyüyor. Yurdun dört bir noktasında Vatan Partililer çalışma yürütüyor.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde pazar yerinde bildiri dağıtıldı. Pazar esnafı ucuz elektrik için imza verdi.

Kiradan fazla elektrik faturası ödeyen esnaf, elektrik dağıtımını devlet eliyle almak istiyor.

Manisa'nın Turgutlu ve Akhisar ilçelerinde basın açıklama yapıldı. Vatan Partisi İlçe Başkanları hükümete seslendi:

İzmir’de de Ucuz Elektrik Platformu kuruldu. Platform ilk eylemini Karşıyaka Çarşı’da yaptı:

- Esnaf, genç, emekli, çiftçi, işçi, kısaca bütün halk, bu zamların altında eziliyor. Ağırlaşan enerji krizinin faturası halkın omuzlarına yüklenemez!

Ucuz Elektrik Platformu’nun oluşturan esnaf odaları ve dernekler adına ortak basın metnini Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Başkanı Göksu Nacar okudu. Ucuz elektrik taleplerinin haklı olduğu belirtilen açıklamada özel dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması talep edildi:

- Geleceğimiz ya aydınlık ya karanlık olacak. Türkiye batmayacak, üretim durmayacak, ışıklarımız sönmeyecek! Öyleyse milletin cebindeki paraya göz diken o özel şirketler kamulaşacak. (…) Hükümet yetkililerine sesleniyoruz, Üretim ve güvenlik için derhal kamulaştırma zamanıdır”.

Açıklamanın ardından İzmirliler, Ucuz Elektrik Platformu’nun imza kampanyasına katıldı.

izmir türkiye vatan partisi elektrik hükümet eylem Devlet çiftçi üretim Vatan esnaf işçi Partisi ucuz elektrik ucuz elektrik platformu