Mehmetçikten Kızılay'a kan desteği

Bitlis'te terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan Mehmetçik, Türk Kızılay’a bin 500 üniteden fazla kan bağışında bulundu. "Jandarma ve güvenlik korucuları vatan için can, millet için kan veriyor" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya yoğun katılım oldu.

Teröristlere göz açtırmayan Mehmetçik kan bağışına büyük destek verdi.

Bitlis'te İl Jandarma Komutanlığı personeli, Türk Kızılay’a bin 500 üniteden fazla kan bağışında bulundu.

Bölgede gerek terörle mücadelede gerekse asayişin sağlanması için gece gündüz demeden vatan savunması yapan güvenlik güçleri, sosyal projelere verdikleri destekle de halkın yanında yer alıyor.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay'ın desteği, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven'in girişimleri ile "Jandarma ve güvenlik korucuları vatan için can, millet için kan veriyor" sloganıyla kan bağışı kampanyası yapıldı.

İl merkezi ve 6 ilçedeki jandarma komutanlıklarına giden Türk Kızılay görevlileri, jandarma ve güvenlik korucularının yoğun katılım gösterdiği kampanyada bin 500 üniteden fazla kan topladı.

Şu ana kadar kan vererek bronz ve gümüş madalya almayı hak eden 3 jandarma personeline madalya ve beratı Van Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğünde görevli Kan Kazanım Uzmanı Sinan Ayaz tarafından takdim edildi.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı da kan bağışı konusunda altın madalya ve beratı ile altın levha almaya hak kazandı.

Bitlis pkk güvenlik bitlis türk Türk Kızılayı jandarma Vatan kan bağışı kızılay