Vatan Partisi’nin kampanyasına yoğun ilgi

Vatan Partisi’nin elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılmasına yönelik yurt çapında sürdürdüğü çalışmalardan birisi de başkentte yapıldı. Ankara’da Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ile Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer’in katıldığı masa çalışmasına vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

Ucuz elektrik için sahaya indiler. Ankara’da yurttaşları kamulaştırma için bir araya getirdiler.

Vatan Partisi imza kampanyasını devam ettiriyor. Yoğun ilgi gösteren yurttaşlar elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması için imza atıyor.

İmza kampanyası için masa açılan illerden birisi de Başkent oldu. Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın önünde açılan masada bildiriler dağıtıldı. Çalışmaya Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer de katıldı.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı önümüzdeki günlerde de masa çalışmaları ve basın açıklamalarını sürdürecek.

Ankara’nın yanı sıra Vatan Partisi’nin yurt çapında ucuz elektrik için çalışmaları hızlanarak devam edecek.

Vatan Partisi Genel Sekreteri, yurt çapındaki çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi de verdi:

- Vatan Partisi olarak şu an 200’ün üzerinde noktada faaliyetlerimiz devam ediyor. Vatan Partisi’nin tüm il ilçe örgütleri şu anda meydanda.
- Halkımızın ucuz elektrik ve kamulaştırma talebi mutlaka başarıyla sonuçlanacak. Burada Vatan Partisi’nin yurt genelinde sahada yürüttüğü kararlı çalışma ama aynı zamanda sorumlu yapıcı Türk bayrağı altında haklı zeminde buluşma çalışma tarzı özellikle belirleyici olacaktır.
- İmza masalarımız zaten Vatan Partisi’ne üyelik masalarına dönüşmüş durumda. Çünkü insanlar bugün hem ucuz elektrik talebini hem de kamulaştırma talebinin sadece Vatan Partisi ile hayata geçebileceğini de görmüş durumda. O bakımdan bütün partilerin tabanından kamulaştırma talebi Vatan Partisi’nde insanlarımızı buluşturuyor ve insanlar akın akın partimize üye oluyorlar.
- 120’yi aşkın basın açıklaması faaliyeti gerçekleştirdik. On binlerce imza topladık açtığımız imza masalarında. 100’lerce kurumla görüştük ucuz elektrik platformlarını oluşturduk. Edirne’den Şırnak Cizresi’ne Trabzon’undan Muğla’sına kadar. Çok hareketli bir hafta içine girdik. Bütün yerel basında hafta boyu Vatan Partisi yer aldı.
Ankara ankara vatan partisi türk haber elektrik Vatan imza kampanyası Yurt Partisi Özgür Bursalı elektrik faturası ucuz elektrik