Büyük miting için çalışmalar hızlandı

Binlerce kadın 6 Mart'ta Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin öncülüğünde yapacağı mitinge hazırlanıyor. ''Yükselen Kadın Yükselen Türkiye'' sloganıyla Ata'nın huzuruna çıkacak kadınlar mitingin duyurusu için kolları sıvadı. Cumhuriyetin kadınlarının Ankara'da mitingin duyurusu için başlattığı çalışmaya ilgi de yoğundu.

Kamera: Uğur Pideci

Bildiler hazırlandı, masa açıldı. Yurttaşlar tek tek büyük mitinge davet edildi.

Kadın hareketinin öncülerinden Cumhuriyet Kadınları Derneği 6 Mart'ta büyük bir mitinge imza atacak. Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yapılacak miting kapsamında kadınının üretime katılma güç ve kararlılığı kutlanacak.

İşçi, esnaf, memur, çiftçi, kooperatifçi, Diyarbakır Anneleri, sanatçılar, sporcular, ev kadınlarının katılacağı ''Yükselen Kadın Yükselen Türkiye'' miting için çalışmalar da hız kazandı. CKD üyeleri Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Nişantaşı Pazarı önünde çalışma masası açtı.

Hazırlanan broşürler tek tek yurttaşlara dağıtıldı. CKD Çankaya Şube Başkanı Ersin Talun ile CKD Genel Yönetim Kurulu üyesi Melek Güvenç yurttaşları büyük mitinge davet etti.

Ankara ankara türkiye diyarbakır kadın dünya çiftçi esnaf işçi miting diyarbakır anneleri Cumhuriyet Kadınları Derneği CKD memur ev kadınları sanatçılar sporcular ckd miting