Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı İstanbul'da

Uluslararası mobilya devleri ve Türk üreticileri bir araya getiren İstanbul Mobilya Fuarı, iki ayrı merkezde devam ediyor. Tüyap ve İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı yapılan fuarda 825'ten fazla katılımcı ve üç binden fazla marka yer alıyor.

Mobilya Dernekleri Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen ve alanında Avrupa'nın en büyük etkinliği olan İstanbul Mobilya Fuarı yoğun katılımla devam ediyor.

Tüyap ve İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı yapılan fuarda 825'ten fazla katılımcı ve üç binden fazla marka yer alıyor.

FUARDA EN ÇOK YEMEK VE YATAK ODALARI TERCİH EDİLDİ

Toplam 25 salonda modern, modüler lüx mobilyalardan bebek, çocuk ve genç mobilyalarına, ofis mobilyalarından okul ve bahçe mobilyalarına kadar çok sayıda kategoride binlerce ürün çeşidi yer alıyor.

1 MİLYON DEĞERİNDEKİ OTURMA ODASINA FRANSA'DAN SİPARİŞ

İstanbul Mobilya Fuarı'nda 1 milyon TL'lik fiyatıyla fuarın en pahalı mobilyası sergilendi.

Oturma odası, metal ve ahşap işçiliğiyle ön plana çıkıyor. Fransa'dan gelen siparişle hazırlanan oturma odasında, el yapımı, metal işlemecilikle hayat bulan şömine de dikkat çekiyor.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mustafa Balcı, dünyanın ikinci fuarı olan istanbul Mobilya fuarına katılımın yoğun olduğunu belirtti.

Balcı, fuarın son iki gününde perakende satışlarda indirim uygulanacağını duyurdu.

Fuar 31 Ocak'a kadar devam edecek.

istanbul türkiye indirim fransa avrupa ocak son