Sapsarı kanola tarlasında piyona keyfi

Samsun'da doğa tutkunu müzik öğretmeni Cemil Ceylan, baharla birlikte sarıya boyanan kanola tarlasında piyanoyla müzik dinletisi sundu. Cemil öğretmen, "Ben sürekli doğanın farklı yerlerinde müzik yapıyorum" dedi.

Samsun'da doğa tutkunu müzik öğretmeni Cemil Ceylan, güzelliğiyle baş döndüren sarı çiçeklerin arasında piyano çalmanın keyfini çıkardı.

Yakakent ilçesi 100. Yıl Ortaokulunda müzik öğretmeni olan 41 yaşındaki Ceylan, doğa ve müzik tutkusuyla dikkati çekiyor. Küçük kulübesindeki doğayla iç içe hayatını zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Cemil öğretmen, koronavirüs tedbirlerinin sürdüğü şu günlerde şehir hayatından uzak olmanın avantajlarını yaşıyor.

Müzik aletlerini de doğaya taşıyan Ceylan, bu kez Bafra ilçesinde ilkbaharın gelişiyle sarıya boyanan kanola tarlasının kenarında piyano çaldı. Sarı çiceklerin arasında Ceylan'ın dokunuşları ile piyano tuşlarından yükselen melodiler, doğanın kusursuz görüntüsüne karıştı.

Koronavirüs nedeniyle uzak kaldığı öğrencilerini çok özlediğini anlatan Cemil öğretmen, kişisel salgın önlemlerine dikkat ettiğini, bu süreç geçene kadar herkesin kurallara uyması gerektiğini vurguladı.