Antalyalılar sahile akın etti

Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar haftasonu kendisini dışarı attı. Antalyalılar sahillere akın etti, Isparta'da şalvarlı kızak timi ise kayak keyfi yaptı.

Antalya ve Muğla'nın gözde turizm merkezlerinde güneşli havayı fırsat bilenler sahillerde yoğunluk oluşturdu. Kendilerine "şalvarlı kızak timi" adı veren 15 Yörük kadın ise Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde kızak keyfi yaşadı.

Antalya'da hava sıcaklığı 19, deniz suyu sıcaklığı ise 18 dereceye ulaştı. Hafta sonu tatilinde güneşli havayı değerlendirmek isteyenler de Konyaaltı sahiline akın etti.

Bazı vatandaşlar ve turistlerin denize girdiği plajlarda kimipiknik yaptı, kimi güneşlendi kimi de kitap okudu. Kent sakinleri sahil şeridinde yürüyüş yaparak güzel havanın keyfini çıkardı.

Isparta'da ise kendilerine "Şalvarlı kızak timi" adı veren 15 Yörük kadın, Isparta'daki Davraz Kayak Merkezinde kızak keyfi yaşadı.

Deniz seviyesindeki evlerinden yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Davraz Kayak Merkezine giden kadınlar, hem eğlendi hem neşeleriyle eğlendirdi.

Yan yana dizilerek kızak keyfi yapan kadınlar renkli görüntüler oluşturdu. Kadınların kızakla yaşadığı keyifli anlar, tatilcilerin de ilgisini çekti.