Sağlık çalışanları çocuklarına seslendi

Koronavirüs salgınıyla en ön cephede savaşan sağlık çalışanları, 23 Nisan'da çocuklarıyla birlikte olmayı özlüyor. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde görev yapan hekimler ve sağlık çalışanları, göremedikleri çocuklarının 23 Nisan bayramını videolu mesajla kutladı.

Sağlık çalışanları ve hekimler, Koronavirüs salgınına karşı en ön saflarda mücadeleye devam ediyor. Sağlık neferleri, Diğer meslektaşları gibi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde görev yapan hekimler ve sağlık çalışanları da 23 Nisan'da çocuklarının yanında olamadı. Sağlık neferleri, göremedikleri çocukları başta olmak üzere tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için kamera karşısına geçti.

Bazıları haftalardır göremediği çocuğunu, yeğenini veya kardeşini düşünüyor, bazıları ise kısa bir uyku için gittiği evinden tekrar hastaneye dönüyor.

Görevi başındaki sağlık çalışanları, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir video ile kutladı.

Sağlık çalışanları, çocuklara "Biz sizin için hastanedeyiz, siz de bizim için evde kalın" mesajı verdi.