Vizyonda bu hafta

Başrolünde Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın rol aldığı "Süperstar" izleyiciyle buluşacak. Advait Chandan'ın yazıp yönettiği film şarkıcı olmak isteyen genç bir kızın çıktığı bu yolda yaşadığı mücadeleyi perdeye taşıyor.

Bir soyguna kalkışan ama o soygunun altından kalkamayan Connie ve Nick isimli iki kardeşin hikayesini konu alan "Soygun" dram ve suç türünde.

Şimdiki film aksiyon meraklılarının ilgisini çekecek. "Uzaydan Gelen Fırtına " iklim kontrolü için geliştirilerek yörüngeye yerleştirilen uydu ağının dünyaya saldırmasıyla oluşan felaketleri anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Dean Devlin oturuyor.

Bu hafta vizyona giren yerli yapımlardan "Bölük", yolları kışlada kesişen bir bölük askerin hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmeni Aytaç Ağırlar, askerlik zamanında başına gelenleri 3 ayrı karakterde bu filmde anlattı.

Sıradaki film romantik komedi severler için. Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı "İlk Öpücük" her gün hafızasını kaybeden "Bahar" karakteriyle, onu her gün kendine aşık etmeye çalışan "Hakan"ın hikayesini anlatıyor.

Bir diğer yerli romantik komedi yapımı "Damat Takımı", Doğa Can Anafarta'nın yönettiği film liseden beri birlikte olan beş yakın arkadaştan birinin evlilik kararı almasıyla yaşanan komik olayları konu alıyor.

Renkli animasyon dünyasından vazgeçmeyenler için vizyona giren bir diğer yapım "Bak Şu Leyleğe". Film kendini leylek zanneden ama aslında bir serçe olan Richard'ın, leylek ailesine onlardan biri olduğunu ispat etmek için Afrika'ya doğru çıktığı yolculuğu anlatıyor.