Mücadeleyi kazandılar, herkese ümit oldular...

Yaşları da hastalıkları da mücadelelerinin önünde engel olamadı. Kimilerinin bedenleri küçük mücadeleleri büyüktü. Kiminin ise azmi. İşte kovid-19 savaşında galip gelenler..

Kovid-19 mücadelesini kazandılar, herkese ümit oldular...

Bursa’da 10 günlük bir bebeğe anne ve babasından kovid-19 bulaştı. Hastalıkla minik gövdesi ile mücadele eden bebek 8 günlük tedavinin ardından iyileşerek taburcu edildi.

Bağışıklık sistemleri gelişmediği için risk grubunda olan bebekler büyüklerine ümit oluyor. Sakarya da 4 bebek daha tedavisini tamamladı.

Onlardan biri de Iğdır’da yaşayan Ezmina bebek.. 4 aylık bebek ailesiyle beraber kovid-19’u yendi. Karaçöl ailesi 15 günlük tedavinin ardından alkışlarla uğurlandı.

Beyzanur Sarı da 6 yaşında west sendromu ile mücadele ediyordu. Yüksek ateş şikayetiyle gittiği hastanede kovid-19’a yakalandığını öğrendi. Azmi ile kovid-19’u yendi.

Onların da riski yaşları. Ama onlarda mücadele etmekten hiç vazgeçmedi. Malatya’da yaşayan 72 yaşındaki E.K ve Sivas’ta 64 yaşındaki Şaban Eminer. Onlar bu amansız hastalığı yenerek umut dağıttılar. Alkışlarla çiçeklerle taburcu oldular .