İşte kadın teröristin saldırı ve öldürülme anı

Bazı bölgelerinde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir kadın terörist güvenlik önlemi alan polislere ateş açtı. Önce polisi sonra kalabalığı hedef alan kadın kaçmaya çalışırken vurularak etkisiz hale getirildi. Kadın PKK'lının silahından çıkan kurşun nedeniyle bir polis yaralandı. Öte yandan, yasak ilan edilen 6 mahalle ve 1 caddede operasyonlar sürüyor. Polis, sivillerin zarar görmemesi için operasyonu titizlikle yürütüyor.

Silahını çıkardı, kalabalığın üzerine ateş açtı. Silahından çıkan kurşunlardan biri güvenlik önlemi alan polis memuruna isabet etti. Kaçan kadın ((Güvenlik kamerası-İHA 00,18-00,20)) terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'daki bu olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 6 mahalle ve 1 caddesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde polis güvenlik önlemi almıştı.

Bir kadın terörist güvenlik noktasına yaklaştı. Polis üst araması yaptığı sırada kadın PKK'lı çantasından çıkardığı tabanca ile önce polise sonra da kalabalığa doğru ateş açtı.

Açılan ateş nedeniyle çevredekiler panikle kaçışmaya başladı. Kurşunlardan biri kadın polise biri de bir erkek polise isabet etti. Kadın polis üzerindeki can yeleği sayesinde kurtuldu. Sırtından yaralanan erkek polis ise hastaneye kaldırıldı.

Saldırgan olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak polis kadın teröristi vurarak etkisiz hale getirdi.

Öte yandan bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor. Polis ve jandarma ekipleri, sivillerin zarar görmemesi için operasyonu titizlikle yürütüyor. Yasak ilan edilen mahallelere giriş ve çıkışlar kontrollü yapılıyor.

Teröristlerin kazdığı hendeklere yerleştirilen el yapımı patlayıcılar kontrollü şekilde patlatılıyor. Mahallelerdeki barikatlar kaldırılıyor.

Operasyonlar sırasında polise yönelik bir saldırının görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde duvar kenarında gizlenen teröristinuzun namlulu silahla ateş etmeye hazırlandığı görülüyor. Siyah giysili terörist, zırhlı polis aracından açılan ateşle vuruluyor.

ulusalkanal.com.tr