Tuzlalı yurttaşlardan teröre tepki konvoyu

Ülkemizde son dönemlerde artan terör saldırıları nedeniyle verilen şehitlerimiz için Tuzlalı vatandaşlar araçla teröre tepki konvoyu düzenledi.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, İstanbul’un Tuzla ilçesinde de teröre tepki protestosu düzenlendi. Sosyal medya üzerinden haberleşen Tuzlalı yurttaşlar, şehitlerimizi anmak ve hain terör saldırılarına tepki göstermek için araç konvoyuyla ilçe turu gerçekleştirdi. Deniz Harp Okulu’nda buluşan grup, Türk bayrakları eşliğindeki ilçe turunu Tuzla sahilinde sonlandırdı.

Sosyal medya üzerinden eylem çağrısında bulunan Burak Kaçar, ulusalkanal.com.tr’ye açıklama yaptı. “Verdiğimiz şehitlerin ruhları şad olsun. Gazilerimize Allah’tan şifalar dilerim.” diyen Kaçar, sözde çözüm sürecinin terörü güçlendirdiğine ve saldırılara zemin hazırladığına değindi. Sosyal medya üzerinden kurduğu grubun kısa süre içerisinde büyüdüğünü söyleyen Kaçar, “İçimde olan bu fikri ‘yurtsever araç konvoyu’ adıyla gerçeğe dönüştürdük ve bu manzara ortaya çıktı.” diye konuştu. Katılımcılara teşekkür eden ve bundan sonra şehit haberi duymamayı temenni ettiğini belirten Kaçar, “Yaklaşık 300 araçla yaptığımız bu eylem, umarım düşmanımızı korkutmuş ve halkımızı umutlandırmıştır.” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Sinem Hançerigüzel

Video:Ahmet Mirahor