Doğu Perinçek Gençlik Meclisi'nde konuştu

Türkiye Gençlik Birliği öncülüğünde Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda Gençlik Meclisi’ni toplandı.

Doğu Perinçek: "Vatan bütünlüğünün fedaileri, Cumhuriyetimizin muhafızları, Mustafa Kemal Atatürk gençleri, sizlere yürekten sevgiler. Sizleri kutluyoruz. Üniversiteleri, gençlik mekanlarını vatanın Türk milletinin kaleleri haline getirdiniz. Birkaç yıl öncesini hatırlayalım. Padişahımız çok yaşa diyen, terör örgütü kuyrukçularıyla doluydu. Sizler orayı Cumhuriyetin kaleleri haline getirdiniz."

"Siz milletimizin umudusunuz. Size çok güveniyoruz. 68 gençliğinin NATO'ya karşı 6. filoya karşı mücadelelerini karşı mücadelelerini görmüş olarak sizler, çok daha azimli çok daha cesursunuz. Gençler yeniden tarih sahnesindedir."

"Gençlik tarih yazmaya başlamıştır ve tarih yapacaktır. Türk milleti ve onun gençliği yeniden tarih yapacağı günlerdedir. siz 2018'lerin tarih yapacak gençlerini selamlıyorum sizler milletimizin umudusunuz. Size çok güveniyoruz. Sizler 50 yıl önceki 68 kuşağından çok daha bilinçli çok daha cesur çok daha ümitkarsınız. Gençtürk büyük bir tarih olayıdır. Ce kedisini milletine adamış bir gençliktir. Gençtürk ayaktadır."

"Gençliği sistemin içine çekmeye çalıştılar ama başaramadılar. bu küresel saldırı sizin "hayır"ınız ile çarpıştı. küresellerin mazlumlar dünyasında yaptığı başkanlık sistemi olacak. Mazlum milletler başkanlık ile esir alınacak. buradan hep birlikte küresel saldırının bize dayattığı Cumhubaşkanlığı sistemine hayır diyoruz."

"Türkiye küresel saldırının bir devamı ile karşı karşıya. Başkanlık sistemiyle mazlumların başına getirilecek millet esir alınacak, kukla gibi yönetilecek. Bu bir saray anayasasıdır. Bu dayatma Türkiye'nin kabul edebileceği bir dayatma değildir. Cumhurbaşkanlığı sistemine HAYIR diyoruz"

"Buradan Ankara'dan gençliğin sesi ile hayır diyoruz. Bugün bu sistemi Türkiye'mize dayatanlar ve milletimizin hakimiyetini devre dışı bırakmaya çalışanların sonu gelmiştir. bütün milleti birleştiren Türkiye'nin ekonomik ve terör sorununu çözecek milli seferberlik hükümetine ihtiyaç vardır. Siz Türkiye'nin onurusunuz umudusunuz yarınısınız geleceğisiniz."

"Burada Ankara'da gençliğin sesiyle birlikte HAYIR diyoruz. AKP'nin tek başına yönettiği iktidarının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sınırlarımız içinde sınırlarımız ötesinde TSK terör örgütlerini hendeklere gömmüştür ve bu mücadele devam edecektir. Bu mücadele büyük ekonomik sorunlarla birlikte yürümektedir. Türkiye'nin bu sorunlarından arınması için Milli Seferberlik hükümeti gerekmektedir. Bu önümüzdeki günlerde sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Siz Türkiye'nin onurusunuz. Gerektiğinde bu ülkenin istiklali için, bağımsızlığı için, kamu hükümeti için, karşılaştığımız sorunları gençlikle el ele çözmek için kararlılıkla yürüyoruz. "