Erdoğan'ın ne anlattığı sosyal medyada merak konusu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi'ne katılan ülkelerin devlet başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan,Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ve diğer liderlerle sohbet etti. Erdoğan'ın Asya liderleri ile sohbet ederken çekilen fotoğrafı sosyal medyada merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü ( ŞİÖ) Zirvesi'ne katılan ülkelerin devlet başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ve diğer liderlerle sohbet etti. Erdoğan'ın Asya liderleri ile sohbet ederken çekilen fotoğrafı sosyal medyada merak konusu oldu.

Gezi sırasında Putin ile ayrıca sohbet eden Erdoğan, komplekste incelemelerde bulundu.

rusya erdoğan iran Putin cumhurbaşkanı reisi Bir İlham Aliyev ŞİÖ Şanghay Lukaşenko Şanghay İş birliği Örgütü Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman