Türkiye’nin milli yazılım şirketi Workcube

Türkiye’nin milli yazılım şirketi Workcube, Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. 16 ülkede 40’dan fazla sektörde hizmet verdiklerini söyleyen Workcube Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Olgar Atasever, sağladıkları yerli yazılım hizmeti hakkında detaylı bilgiler verdi.

Türkiye’nin milli yazılım şirketi Workcube, Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. 16 ülkede 40’dan fazla sektörde hizmet verdiklerini söyleyen Workcube Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Olgar Atasever, sağladıkları yerli yazılım hizmeti hakkında detaylı bilgiler verdi. Yazılım sektörünün büyük bir pazar olduğunu belirten Atasever, "Bu pazarı yakalamalıyız" dedi.

Workcube Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Olgar Atasever, Ankara'da basın mensuplarıyla buluştu. Yerli yazılım olan Workcube’ın hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi veren Atasever, kullanıcıların neden kendilerini tercih etmesi gerektiğini anlattı:

-Tamamen yerli ve milli. Workcube Endüstri 4.0 bütün alt yapıyı sunuyor. Şirketler dijitallesmede neye bakmalı. EN önemli kriter Web içinde olmak. Bir tarayıcının içinde çalışmak demek Web içinde olmak. Wordcupe her şeyi entegre edebiliyor. Yazılımlar statik şu an. Bir yere kadar kişiselleştirme.imkanı veriyor. Dinamik dünyada yazılım statik olamaz.

Dünyanın önümüzdeki dönemde dijitalleşmeye daha çok imkan vereceğini belirten Atasever, Türkiye'nin bu pazarda mutlaka olması gerektiğini ifade etti. Önemli bir uzman açığı olduğunu da bildiren Atasever, özellikle kobilere çağrı yaptı.

ankara türkiye çok