Vatan Partisi Soma'ya çıkarma yaptı

Ege Linyit İşletmeleri Eynez Açık Alan Havzasının özelleştirilmesine karşı Vatan Partisi Merkez İşçi Sendika Bürosu Soma'ya çıkartma yaptı. Büro başkanı Hüseyin Karanlık Hükümeti Soma'dan uyardı: "Özelleştirme yanlışından derhal dönün" dedi. Eylemlerin yapıldığı Soma'da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı da incelemelerde bulundu.

Manisa'nın Soma ilçesinde maden işçilerinin özelleştirme karşıtı eylemi ses getirdi. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı özelleştirme kararına ilişkin bölgede incelemeler yapmak üzere görevlendirildi. Gelişmeleri yakından takip eden Vatan Partisi Merkez İşçi Sendika Büro Başkanı Hüseyin Karanlık hükümeti uyardı.

Soma'da maden işçilerinin özelleştirme karşıtı eylemleri sürüyor. Vatan Partisi ilk günden bu yana işçilerle birlikte. Son olarak Merkez İşçi sendika Bürosu heyeti işçilerle buluştu.

Hüseyin Karanlık, işçilerle yaptığı görüşmede kamulaştırmaya dikkat çekti.

Heyetin bir sonraki adresi Türkiye Maden İş Sendikası Ege Bölge Temsilciliği oldu. Soma Şube Başkan Vekili Selçuk Metin ile görüşen Karanlık dayanışma içinde olduklarını dile getirdi.

Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yapan Metin özelleştirme yanlışından dönülmesini istedi..

Şelçuk Metin, Vatan Partisi Heyetine ziyaretlerinden dolayı bölgede çıkarılan Kısrakdere kömürünü hediye etti.

türkiye vatan partisi soma Ulusal bakan ilk son hüseyin karanlık enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı Türkiye Maden İş Sendikası Şeref Kalaycı Selçuk Metin