Vatan Partisi'nden teşekkür ziyareti

Üretim Devrimi Kurultayı için Ulukışla'ya giden Vatan Partisi heyeti, ilçe Belediye Başkanı Ali Uğurlu’yu makamında ziyaret etti. Üretim hassasiyeti için Vatan Partisi’ne teşekkür eden Ali Uğurlu, “ Vatan Partisi’nin, kan emici emperyalizme karşı duruşunu gönülden destekliyorum.” dedi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan da, üreticilere desteklerinden dolayı Uğurlu’ya teşekkür etti.

Vatan Partisi 110’uncu Üretim Devrimi Kurultayı için gittiği Niğde Ulukışla'da kurultay öncesi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan başkanlığındaki heyet, Ulukışla Belediyesi Başkanı Ali Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Türkiye’nin dört bir yanında üreticilerin sorunlardan dolayı ayağa kalktığını belirten Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, üreticilere desteklerinden dolayı Ulukışla Belediye Başkanı’na teşekkürlerini iletti.

Ak Partili Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu da, Vatan Partisi’nin üretim meselesindeki hassasiyetinin önemine dikkat çekti.

Vatan Partisi’nin antiemperyalist duruşunu sonuna kadar desteklediğini belirten Başkan Uğurlu, Milli meselelerdeki hassasiyetleri için de Vatan Partisi’ne teşekkür etti.

Türkiye’nin kurtuluşunun üretimde olduğunu söyleyen Üretici ve Eğitimci Siyam Peker de, Vatan Partisi’ne teşekkür etti.

Görüşmenin ardından Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla’yı simgeleyen bir plaketi, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan’a takdim etti.

türkiye vatan partisi Niğde Partisi üretim devrimi ulukışla