Akşener Özdağ ile sığınmacı kışkırtmasında birleşti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yunanistan’a karşı Türkiye’nin kararlı tutumunu hedef aldı. Grup toplantısında konuşan Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile sığınmacılık kışkırtmasında birleşti.

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gündeminde Yunanistan ve sığınmacılar vardı. Akşener, Türkiye’nin kararlı tutumunu hedef aldı:

- Bugün; “Benim için Miçotakis diye biri yok.” diyen sayın Erdoğan’ın, Yarın; “Kardeşim Miçotakis’le, aramızı bozmaya çalıştılar.” diyerek, işin içinden sıyrılıp, Türkiye’yi de taca çıkarabileceğini de, çok iyi biliyoruz.

Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile de sığınmacılık kışkırtmasında birleşti:

- Nerenin tacizcisi, tecavüzcüsü, sapığı varsa, Memleketimizin dört bir yanına saçıldı. İnsanlarımız artık, çocuklarını parka göndermekten bile, endişe duyuyor.

Akşener'in gündeminde Cumhurbaşkanlığı adaylık tartışması da vardı:

- İşi gücü bıraktı, her fırsatta, “Adayınız kim?” diye soruyor. “Acaba benim yerime kim gelecek” diye, büyük bir merak içinde. Senin yerine, özgürlük gelecek! Senin yerine, adalet gelecek!
türkiye yunanistan erdoğan ak parti İyi Parti cumhurbaşkanı meral akşener recep tayyip erdoğan ümit özdağ miçotakis Zafer Partisi