Ulusal Kanal ve Aydınlık çalışanlarından kampanyaya destek çağrısı

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi emekçileri, tarihi bina kampanyası için Türk halkına “Zirve yarışına omuz verin” çağrısında bulundu. Görev Vakfı’na bağış yapan Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi çalışanları; okurları ve izleyicileri de kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Haber: Ülkühan Sercan Doğanbey - Kamera: Mevlüt Aydoğdu

Görev Vakfı'nın Aydınlık, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Beyoğlu’nda içinde bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanya için Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal çalışanları herkesi imeceye davet etti.

Kutsal görevlerin fedaileri, fedailer kalesine bayrak çekiyor. Hakikat için savaşan Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal çalışanları bina kampanyasına destek olarak vatanseverliğin cephesini güçlendiriyor.

Kampanyayı büyük bir heyecanla karşılayan Aydınlık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Irmak Mete, Deva Çıkmazındaki binayı iş yeri olarak değil yuva olarak gördüğünü söyledi.

Aydınlık Gazetesi Editörü Nadir Temeloğlu, vatansever devrimci mirası Aydınlıkçıların omuzladığını söyledi.

Ulusal Kanal Yayın Şefi Anıl Hançerli, Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal’ın Atlantik medyasına karşı ortaya koyduğu mücadeleye vurgu yaptı.

Aydınlık Gazetesi Emek Servisi Şefi Melike Güler, tarihi bina için herkesin fedakârlık duygusuyla çalıştığını belirtti. İmecenin büyük bir başarı kazanacağını söyleyen Güler, herkesi kampanya destek vermeye davet etti.

Deva Çıkmazındaki binanın Türkiye’ye yönelik saldırıları göğüsleyen bir karargah olduğunu söyleyen Ulusal Kanal Reklam Müdürü Oğuz Polatbilek, bina kampanyasına destek vermeyi vatan borcu olarak değerlendirdi.

türkiye vatan partisi ulusal kanal türk haber destek aydınlık gazetesi Ulusal Vatan aydınlık Yurt emek Partisi görev vakfı emekçi kanal üreten türkiye