Taste Atlas, dünyanın en iyi kuzu yemeklerini sıraladı. Türkiye'den de 5 yemek listede yer aldı
Taste Atlas, dünyanın en iyi kuzu yemeklerini sıraladı. Türkiye'den de 5 lezzet o listede yer aldı. İşte denemeniz gereken dünyanın en iyi kuzu yemekleri!
Païdakia. Yunan mutfağına aittir.
Cağ Kebabı. Erzurum yöresine aittir.
Döner Kebabı. Türkiye'nin en çok tüketilen lezzetlerindendir.
Adana Kebabı. Adana kebabını diğer kebaplardan ayıran en belirgin özellik kullanılan et ve etin işlenme yöntemidir.
Lechazo. İspanya mutfağına aittir.
İskender Kebabı. Bursa'ya ait bir Türk lezzetidir.
Hünkar Beğendi. Osmanlı mutfağına ait bir yemektir. Tütsülenmiş ve baharatlı patlıcanla yapılır.
Kleftiko. Yunan mutfağına aittir.