Victor Osimhen, Galatasaray'da! Transferin detayları açıklandı

Galatasaray, tüm dünyada ses getiren önemli bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, golcü oyuncu Victor Osimhen'i Napoli'den 1 yıllığına kiraladı. Osimhen transferiyle ilgili KAP açıklaması yapılırken sarı-kırmızılıların oyuncuya ödeyeceği yıllık ücret de duyuruldu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Victor Osimhen, Galatasaray'da! Transferin detayları açıklandı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız santrfor Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz 2 yılı Trendyol Süper Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Cimbom, Napoli'nin Nijeryalı santrforunun transferini tamamladı.

Galatasaray, Victor Osimhen'in transferiyle ilgili KAP açıklamasında bulundu. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Victor Osimhen'in, yeni takımı Galatasaray'da 45 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Victor Osimhen, geçen sezon İtalyan ekibi Napoli ile çıktığı 32 maçta 17 gol atarken 4 de asist yaptı.

Victor Osimhen, Galatasaray'da! Transferin detayları açıklandı - Resim : 1

İSTANBUL'DA BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANDI

Galatasaray'ın geçici transfer olarak kadrosuna kattığı golcü futbolcu Victor Osimhen, pazartesiyi salıya bağlayan gece geç saatlerde İstanbul'a gelmişti.

Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılanmıştı.

Buraya geldiği için iyi hissettiğini belirten Oshimen yaptığı ilk açıklamada, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım. Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Victor Osimhen Galatasaray transfer son dakika