Türkiye Brezilya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol bronz madalya maçı TRT 1 izle!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye Brezilya voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye Brezilya voleybol maçı nereden izlenir? Türkiye Brezilya voleybol bronz madalya maçı TRT 1 canlı izle...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Türkiye Brezilya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol bronz madalya maçı TRT 1 izle!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın heyecanı Fransa'nın başkenti Paris'te sürüyor. Dünyanın en büyük spor organizasyonunda Türkiye'yi temsil eden sporcular da madalya için mücadele etmeye devam ediyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı da tarihi bir başarıya imza atıyor. Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya ile karşı karşıya gelmişti. Rakibine 3-0 yenilerek finale kalma şansını değerlendiremeyen Filenin Sultanları, organizasyondan madalya ile dönmek istiyor.

TÜRKİYE BRONZ MADALYA MAÇINA ÇIKIYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Olimpiyat Oyunları'nda yer aldığı C Grubu'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak grubunu 5 puanla 2. sırada tamamlamış ve çeyrek finale yükselmeye hak kazanmıştı.

Türkiye Brezilya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol bronz madalya maçı TRT 1 izle! - Resim : 1

Çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, sahada büyük bir mücadele ortaya koyarak güçlü rakibini 3-2 mağlup etmiş ve yarı finale yükselmişti.

Yarı finalde de İtalya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, güçlü rakibine 3-0 mağlup olarak finale yükselme şansını kaçırmıştı. Türkiye, bir diğer yarı final maçında ABD'ye 3-2 kaybeden Brezilya ile bronz madalya mücadelesi verecek.

Olimpiyat Oyunları tarihindeki en başarılı dönemini yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Londra 2012'de 9'uncu olurken, Tokyo 2020'de ise çeyrek finalde Güney Kore'ye elenmişti.

BREZİLYA BRONZ MADALYA MAÇINA NASIL GELDİ?

Türkiye'nin bronz madalya maçındaki rakibi İtalya, Olimpiyat Oyunları'nda B Grubu'nda yer almıştı. Grupta oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan Brezilya, grup lideri olarak çeyrek finale çıkmayı başarmıştı.

Türkiye Brezilya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol bronz madalya maçı TRT 1 izle! - Resim : 2

Brezilya, çeyrek finalde Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Dominik Cumhuriyeti karşısında zorlanmayan Brezilya, rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve ABD'nin rakibi oldu.

Yarı final maçında ABD'ye 3-2 kaybeden Brezilya, finale çıkma şansını kaybederek Türkiye ile bronz madalya maçına çıkmaya hak kazandı.

TÜRKİYE-BREZİLYA VOLEYBOL BRONZ MADALYA MAÇI TRT 1 CANLI İZLE!

Sporseverler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya maçındaki Türkiye ile Brezilya arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı. Peki Türkiye Brezilya voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye Brezilya voleybol maçı nereden izlenir?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybolda Türkiye ile Brezilya bronz madalya maçında karşı karşıya geliyor. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 18.15'te başlayacak.

Türkiye Brezilya voleybol maçı canlı izle! Türkiye Paris Olimpiyatları voleybol bronz madalya maçı TRT 1 izle! - Resim : 3

Türkiye-Brezilya voleybol bronz madalya maçı TRT 1, Eurosport 9 ve TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden sporseverlerle buluşacak.

Milliler, Brezilya maçını kazanması durumunda tarihinde ilk kez olimpiyat madalyası elde edecek.

Ay-yıldızlı ekip, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 3-0 yenilmişti.

TÜRKİYE-BREZİLYA VOLEYBOL BRONZ MADALYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

türkiye brezilya trt 1 filenin sultanları a milli kadın voleybol takımı 2024 Paris Olimpiyatları