TFF'den Süper Kupa finaliyle ilgili açıklama! Galatasaray ve Beşiktaş taraftarına duyuru yapıldı

Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı ile ilgili TFF'den açıklama geldi. Açıklamada, karşılaşmanın biletlerinin yarın satışa sunulacağı belirtildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
TFF'den Süper Kupa finaliyle ilgili açıklama! Galatasaray ve Beşiktaş taraftarına duyuru yapıldı

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmaya sayılı günler kala Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) her iki takımın taraftarını da yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Süper Kupa müsabakasının biletleri, yarın satışa sunulacak. Biletlerin sat 09.00'da satışa çıkacağı belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak maçın biletleri, "www.passo.com.tr" adresinden ve "Passo Mobil Uygulama"dan satın alınabilecek.

Bilet fiyatları, kale arkaları 600 lira, doğu-batı tribünleri bin 200 lira olarak belirlendi.

Tribün dağılımı kura çekimi sonrası Galatasaraylı taraftarlar batı ve güney, Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacak.

Turkcell Süper Kupa Galatasaray beşiktaş