Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımına konuk olacak. Peki Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Ruzomberok Trabzonspor maçı saat kaçta? Ruzomberok Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 67 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı. Bordo-mavililer bu sezondaki Avrupa Ligi'ndeki macerasına 2. ön eleme turundan itibaren başlayacak.

Bu tur öncesi gerçekleştirilen kura çekiminde Trabzonspor, Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile eşleşmişti. Turun ilk maçına deplasmanda çıkacak olan Trabzonspor, rövanş karşılaşmasında ise rakibini Papara Park'ta ağırlayacak.

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde 2 hazırlık maçı oynadı. Bordo-mavililer, bu maçlarda Szeged'i 2-1, Zeleznicar'ı ise 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzomberok'a elenmesi halinde, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Hajduk Split-Torshavn eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.

Trabzonspor'un Ruzomberok'a konuk olacağı maçı, Almanya Futbol Federasyonundan Bastian Dankert yönetecek. Dankert'in yardımcılıklarını, Lasse Koslowski ve Rene Rohde yapacak. Müsabakanın dördüncü hükemi ise Timo Gerach olacak.

AVRUPA'DAKİ 150. MAÇA ÇIKACAK

Trabzonspor, Ruzomberok karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.

Trabzonspor, Ruzomberok ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 94. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 93 maçta 36 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 127 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 128 gol gördü.

TRABZONSPOR, SLOVAKYA'YA GİTTİ

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ruzomberok takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, Slovakya'ya gitti. Bordo-mavililer, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'ndan Slovakya'nın Poprad kentine hareket etti.

Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

Kafilede şu isimler yer aldı:

"Uğurcan Çakır, Muhammed Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, Arif Boşluk, Eren Elmalı, Ali Şahin Yılmaz, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, John David Lundstram, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Batista Mendy, Enis Bardhi, Kerem Şen, Umut Güneş, Edin Vişça, Mislav Orsic, Cihan Çanak, Trezeguet, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Enis Destan, Umut Bozok"

RUZOMBEROK-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Ruzomberok ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı.

Mücadelenin hangi gün oynanacağı ve hangi kanaldan yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Ruzomberok-Trabzonspor maçı ne zaman? Ruzomberok-Trabzonspor maçı saat kaçta? Ruzomberok-Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Ruzomberok Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 3

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ruzomberok ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma 25 Temmuz Perşembe günü oynanacak. MFK Futbol Stadyumu'ndaki maç TSİ 19.30'da başlayacak.

Ruzomberok-Trabzonspor karşılaşması A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Ruzomberok Trabzonspor uefa avrupa ligi