Ruzomberok Trabzonspor maçı canlı izle! A Spor canlı maç izle!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın linkini araştırıyor. Peki Ruzomberok Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ruzomberok Trabzonspor maçı A Spor canlı izle! A Spor canlı maç izle...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Ruzomberok Trabzonspor maçı canlı izle! A Spor canlı maç izle!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 67 puanla 3. sırada tamamlamıştı. Bordo-mavililer, bu sonuçla birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu sezonki Avrupa macerasına 2. ön eleme turunda başlıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turu öncesinde gerçekleştirilen kura çekiminde Trabzonspor, Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile eşleşti. Trabzonspor, turun ilk maçında deplasmanda rakibine konuk olacak. Rövanş maçı ise 1 Ağustos tarihinde Papara Park'ta oynanacak.

Trabzonspor, bu turda Ruzomberok'a elenmesi halinde UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Hajduk Split-Torshavn eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.

Ruzomberok Trabzonspor maçı canlı izle! A Spor canlı maç izle! - Resim : 1

MFK Futbol Stadyumu'nda oynanacak Ruzomberok-Trabzonspor karşılaşmasında Alman hakem Bastian Dankert düdük çalacak. Dankert'in yardımcılıklarını, Lasse Koslowski ve Rene Rohde yapacak. Müsabakanın dördüncü hükemi ise Timo Gerach olacak.

BORDO-MAVİLİLER AVRUPA'DAKİ 150. MAÇINA ÇIKIYOR

Trabzonspor, Ruzomberok karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.

Trabzonspor, Ruzomberok ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 94. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 93 maçta 36 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 127 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 128 gol gördü.

Ruzomberok Trabzonspor maçı canlı izle! A Spor canlı maç izle! - Resim : 2

İLK 11'LER

Ruzomberok: Frühwald, Mojzis, Gabriel, Maly, Gomola, Luteran, Lavrincik, Chrien, Tucny, Hladik, Chobot

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Umut, Bardhi, Visca, Trezeguet, Draguş

RUZOMBEROK-TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! RUZOMBEROK-TRABZONSPOR A SPOR CANLI İZLE!

Futbolseverler, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Ruzomberok-Trabzonspor maçının hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağını araştırıyor. Peki Ruzomberok-Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ruzomberok-Trabzonspor maçı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Saat 19.30'da başlayacak Ruzomberok-Trabzonspor karşılaşması A Spor ekranlarından Trabzonsporlu taraftarlar ve futbolseverlerle buluşacak.

RUZOMBEROK-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor Ruzomberok canlı maç izle A Spor