Okan Buruk'tan taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması! Futbolcu ismi verdi

"Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların transfer çalışmaları ile ilgili taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Okan Buruk, sağ bek ve orta saha transferindeki son gelişmelerle ilgili durumu paylaştı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Okan Buruk'tan taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması! Futbolcu ismi verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya'da, Raiffeisen Arena'da Slovakya temsilcisi Trencin ile yapılan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Geride bıraktığımız 2 sezonda da takımıyla birlikte şampiyon olmayı başaran Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Yeni transfer Michy Batshuayi'nin kamptaki performans ile ilgili konuşan Okan Buruk, "Michy, yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor." dedi.

Okan Buruk'tan taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması! Futbolcu ismi verdi - Resim : 1

TRANSFERLE İLGİLİ TARAFTARLARI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Okan Buruk, Galatasaray'ın transfer gündemi ile ilgili konuştu. Buruk, sağ bek ve orta saha transferi için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Transferde ilgilendikleri Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in formasını giyen 21 yaşındaki sağ bek Guela Doue'nin durumunun sorulması üzerine Buruk, "Gerekli listeyi yönetimimize verdik. Transfer çalışması özel bir şey. Transferin nasıl gittiğini dışarı söylersek yanlış yapmış oluruz. Transferlerin biraz daha gizli kalması gerekiyor ama bizde açık bir şekilde ilerliyor. Türkiye'de herkes her şeyi biliyor. İstediğimiz mevkiler belli. Görüştüğümüz oyuncular var. En kısa zamanda bu mevkileri değerlendireceğiz. Transfer çalışmalarının biraz daha gizli ilerlemesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Doue'nin listelerinde olduğuna değinen Okan Buruk, "Doue, sağ bekte 3-4 adaydan biri. Görüştüğümüz farklı oyuncular da var. 'Bitti' demeden konuşmak doğru gelmiyor ama kadromuzda görmek istediğimiz oyunculardan biri." diye konuştu.

Okan Buruk'tan taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması! Futbolcu ismi verdi - Resim : 2

Buruk, orta saha transferiyle ilgili, "Orta sahada elimizde çok kaliteli oyuncular var ama oraya kalitemizi artıracak, nokta atışı bir oyuncu almak istiyoruz. Burada da bütçemiz çok önemli. Başkanımız ve yönetimimiz çok önemli bir bütçe ayırdı. Bu transfer için en büyük fedakarlığın yapılacağını biliyoruz. Ancak piyasa çok yüksek. Arabistan daha başlamadı ama bu sezon fiyatlar geçen sezona göre 2 katına çıktı. Bu dönemde yapılacak transferler daha zor oluyor. Ya çok büyük, kendi değerinin üzerinde paralar vereceksiniz ya da pazarlığı sürdürmek zorundasınız. İnşallah iki bölge için transfer bir an önce biter." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

okan buruk Galatasaray transfer