MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu! Kemal Özdeş'in yerine getirilen isim açıklandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu. 11 Haziran'da göreve getirilen Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından, takımın başına Cihat Arslan getirildi. Arslan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu! Kemal Özdeş'in yerine getirilen isim açıklandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'i 17. sırada tamamlayarak ligden düşen başkent ekibinde, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından 11 Haziran'da takımın başına Kemal Özdeş getirilmişti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren MKE Ankaragücü'nde bu sabah saatlerinde önemli bir gelişme yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kemal Özdeş ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Kemal Özdeş, yeni sezon yapılanması için yapılan görüşmelerde oluşan fikir ayrılıkları nedeniyle devam etmeme kararını yönetim kurulumuza iletmiştir. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucu teknik direktörümüz Kemal Özdeş'in ayrılık kararı kabul edilmiştir. Kendisine ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

MKE ANKARAGÜCÜ YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ DUYURDU

Sabah saatlerinde Kemal Özdeş ile yolların ayrıldığı duyurulan MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu.

Sarı-laciverliler, yaptığı açıklamada, takımın başına Cihat Arslan'ın getirildiğini duyurdu.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, "Hoş geldin Cihat Arslan. Takımımızın teknik direktörlük görevi için Cihat Arslan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır." denildi.

Son olarak Şanlıurfaspor'u çalıştıran 54 yaşındaki Arslan; Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Karşıyaka, Başakşehir, Balıkesirspor, Akhisar Belediyespor, Adanaspor, Celik Zenica, Manisa FK, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve Şkupi kulüplerinde de görev yaptı.

MKE Ankaragücü Cihat Arslan Trendyol 1. Lig