Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek. Peki Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta? Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma öncesi son gelişmeler...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu İsmail Kartal yönetiminde 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı.

Yeni sezona yeniden başkan seçilen Ali Koç ile giren Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna da dünyaca ünlü Portekizli Jose Mourinho getirilmişti.

Fenerbahçe yeni sezon antrenmanlarına 24 Haziran'da Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa girerek başlamıştı. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünde Fenerbahçe, 2-13 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Graz kentinde kamp yapmıştı.

Yeni sezonda hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe, kadrosunu Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Levent Mercan'ı alarak güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic'in de bonservisleri alındı.

Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Yeni sezon öncesinde 5 hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İlk maçında Ploiesti'yi 2-1 mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, ikinci maçında ise Admira ile 1-1 berabere kaldı. Bu süreçteki tek yenilgisini üçüncü maçında Hajduk Split karşısında 1-0'lık skorla alan Fenerbahçe, sonraki maçlarında sırasıyla Strasbourg'u 4-0 ve Hull City'yi 5-1 mağlup etmeyi başardı.

FENERBAHÇE, LUGANO İLE EŞLEŞTİ

Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılma hakkı kazanan Fenerbahçe, yapılan kura çekiminin ardında bu turda İsviçre temsilcisi Lugano ile eşleşmişti.

Fenerbahçe bu turda Lugano'yu elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Lille ekibiyle karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Lugano'ya elenmesi durumunda ise Dinamo Kiev-Partizan eşleşmesinin kaybedeni ile UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda rakip olacak.

FENERBAHÇE, AVRUPA'DA 271. MAÇINA ÇIKACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano'ya konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 271. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 270 müsabakada 107 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 35. maçını oynayacak. Sarı-lacivertli ekip, elemelerde daha önce yaptığı 34 müsabakada 12 galibiyet elde ederken, 11'er beraberlik ve yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 48 gol atarken, kalesinde 39 gole engel olamadı.

Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN LUGANO MAÇI KAMP KADROSU

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı.

Sarı-lacivertlilerin kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Doğukan Demir, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, Fred Rodrigues, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Cenk Tosun, Ryan Kent, Oğuz Aydın

LUGANO-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçeli futbolseverler, Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi karşılaşmayla ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, mücadelenin ne zaman ve saat kaçta oynanacağını ve maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor.

Peki Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman? Lugano-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Lugano ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı, 23 Temmuz Salı günü oynanacak. Thun Arena'da oynanacak Lugano-Fenerbahçe mücadelesi TSİ 21.30'da başlayacak.

Fenerbahçe'nin Lugano ile deplasmanda oynayacağı sezonun ilk resmi maçı, sadece D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı olarak yayınlanacak.

Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 3

Maç öncesi D-Smart ve D-Smart GO'da, Aykut Aydın, Yağız Sabuncuoğlu ve Semih Sezerli'nin yorumcu olarak katılacağı "Maça Doğru" programı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.

Spor Smart'tan yayınlanacak özel yayında ise Damla Uğurtürk ve Sezer Afşar, statta canlı bağlantılar ve röportajlarla maç öncesi son durumu aktaracak. Maçın anlatımında ise mikrofon başında Alp Özgen ve Emre Özcan olacak. Karşılaşma sonrası Mourinho'nun açıklamaları ve futbolcuların değerlendirmeleri, "Maçın Ardından" programında ekrana gelecek.

Fenerbahçe-Lugano eşleşmesinin rövanşı, 30 Temmuz Salı günü İstanbul'da oynanacak.

fenerbahçe lugano şampiyonlar ligi