Liverpool'un yıldız oyuncusu Oxlaide Chamberlain Beşiktaş'ta!

Transfer dönemine istediği gibi giremeyen Beşiktaş'tan orta sahaya büyük bir hamle geliyor.Bir süredir hem Chamberlain hemde kulübü Liverpool ile görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar bu transferde mutlu sona ulaştı.İşte oyunucunun İstanbul'a geleceği tarih ve detaylar...

Nihat Çarboğa Nihat Çarboğa
Liverpool'un yıldız oyuncusu Oxlaide Chamberlain Beşiktaş'ta!
Oxlaide-Chamberlain Beşiktaş'ta

Transfer dönemine istediği gibi giremeyen Beşiktaş'tan orta sahaya büyük bir hamle geliyor.Bir süredir hem Chamberlain hemde kulübü Liverpool ile görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar bu transferde mutlu sona ulaştı.

                                   İŞTE CHAMBERLAİN'İN İSTANBUL'A GELECEĞİ TARİH

Beşiktaş, Rebic'in ardından Liverpool ile yollarını ayıran Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna katıyor. İngiliz orta sahayı taşıyan uçak 16.30'da İstanbul'da olacak.

Liverpool'un yıldız oyuncusu Oxlaide Chamberlain Beşiktaş'ta! - Resim : 1

Beşiktaş, Rebic'in ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar, Liverpool ile yollarını ayıran Oxlade-Chamberlain ile son görüşmeleri yapmak için futbolcuyu Türkiye'ye getiriyor. İngiliz orta saha, 16.30'da İstanbul'da olacak.

                                            KISA SÜRE İÇERİSİNDE İMZA ATACAK
Birçok kulübün peşinde koştuğu Alex Oxlade-Chamberlain'in Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştükten sonra Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. 29 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

beşiktaş Chamberlain